Medewerkers

Elsabein van der Vliet
dokterassistente

Elsabein is onze meest ervaren doktersassistente waarvan we in 2010 mochten vieren dat ze maar liefst 25 jaar in dienst was. Zij werkt in principe van maandag tot en met donderdag, hele dagen, maar valt ook wel met enige regelmaat op de vrijdag in.

Eliane Goudzwaard
dokterassistente en apothekersassistente

Eliane is in 2011 ons team komen versterken als doktersassistente. Zij was een zeer constante factor op de werkvloer, want zij heeft in 2013 ook de opleiding  apothekersassistente afgerond. Ze is dus van alle markten thuis maar is momenteel aan he tgenieten van haar zwangerschapsverlof.

We hopen haar in goede gezondheid half januari weer te verwelkomen als ze haar werkzaamheden in de praktijk weer gaat hervatten.

 

Coraline Mastenbroek
doktersassistente en apotheekhulp

Coraline heeft ooit naar ieders tevredenheid bij ons de stage gelopen tijdens de doktersassistenteopleiding en is sindsdien gebleven. Inmiddels is ze ook getrouwd en heeft ze twee kinderen. Ze heeft na haar zwangerschapsverlof een periode wat minder gewerkt, maar is nu weer regelmatig op de werkvloer te zien waarbij ze ook de apothekersassistente assisteert. .

Nelleke den Boer
doktersassistente en praktijkondersteuner

Nelleke werkt  als praktijkondersteuner. Zij begeleidt de mensen met suikerziekte en chronische longziekten en ze houdt  zich bezig met preventie op het gebied van hart en vaatzekten: het CVRM (cardiovasculair risico management). Ook zal zij met enige regelmaat achter de balie te zien zijn, want wij kunnen haar als dokterassistente toch nog niet echt missen. Nellke is ook bezig met het opzetten van een ouderenzorg module om de specifieke zorgvraag van ouderen onder ons beter in beeld e brengen. Zij beschikt over een netwerk aan instanties die diensten leveren die van pas komen bij de dagelijkse gang van zaken en welke we in kunnen zetten bij specfieke hulpvragen.

 

Ze werkt op maandag, dinsdag en woensdagochtend.

 

Helma Stoel
apothekersassistente

Helma is voor velen een vertrouwd gezicht in de apotheek, ook met Helma mochten we inmiddels al het 25 jarig jubileum vieren. Ze heeft ook ervaring aan de balie en daar springt ze dan ook met enige regelmaat bij. Zij werkt op wisselende dagen en vervult daarbij ongeveer 50% van de werkweek.

Evelien Smulders
doktersassistente

Evelien is een invalkracht die vaak op donderdagochtend in de praktijk te zien zal zijn, en verder is zij vaak de persoon die invalt bij  ziekte en vakantie van overige collega's.

Maria Baas
praktijkmanager

Maria doet voornamelijk het werk achter de schermen op gebied van beleid, communicatie, personeelszaken en administratie. Ook is zij regelmatig achter de balie aan het werk om in te vallen daar waar nodig. Zij komt van oorsprong uit het ziekenhuis waar ze op de rontgen werkzaam was. Verpleegkunde en EHBO waren essentiele vakken van de opleiding die ook bij het assistentewerk goed van pas komen. Daarnaast heeft zij een managementopleiding gevolgd aan de Hogeschool in Eindhoven.

 

Joke van de Kasteele
doktersassistente

Joke is bijgesprongen toen Coraline na de geboorte van haar dochter minder is gaan werken. Zij is een oude bekende want ze werkte al eerder voor ons op de oude locatie. Zij werkt op  vrijdagmiddag en twee ochtenden op maandag en dinsdag, wat neer komt op 15 uur per week.

 

Claudia van Dreven
doktersassistente en in opleiding tot apothekersassistente

Claudia is onze nieuwse aanwinst. Zij heeft bij ons stage gelopen voor de opleiding tot doktersassistente welke ze met goed gevolg heeft voltooid, en is vervolgens naar ieders tevredenheid gebleven. Inmiddels volgt zij tevens de opleiding tot apothekersassistente in Rotterdam, waardoor ze breed inzetbaar zal zijn in de praktijk. ze hoopt in oktober 2014 de opleiding tot apothekersassistente af te ronden.

Ze is een onstante factor op de werkvloer omdat zij 4 dagen per week werkt, en zowel bekend is met het reilen en zeilen in de apotheek als met het werk aan de balie.