Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

certificering


Sinds 7 november 2012 zijn we  in het bezit  van een DEKRA certificaat en een ISO certificaat.Met ...
Lees verder »

We gaan uitbreiden


 
Wij gaan uitbreiden!                        
 
Gezien de huidige ontwikkelingen op huisartsgeneeskundig en apotheek gebied in Burgh-Haamstede hebben we besloten onze locatie ...
Lees verder »

Wij gaan uitbreiden


Wij gaan uitbreiden!

Gezien de huidige ontwikkelingen op huisartsgeneeskundig en apotheek gebied in Burgh-Haamstede hebben we besloten onze locatie aan de Scheepswerfstraat nummer 26 te gaan uitbreiden.
De wachttijden voor het spreekuur en de apotheek zijn de afgelopen tijd sterk toegenomen, daarmee ook de werkdruk voor de artsen en het personeel, bovendien konden we maar beperkt ingaan op verzoeken tot inschrijving van nieuwe patiënten.
We gaan daarom vanaf heden samenwerken met dokter E . van Keeken, een vrouwelijke huisarts die al langere tijd met veel plezier heeft waargenomen in Burgh-Haamstede vanuit de praktijk aan de Burghseweg. Zij heeft zich erg positief uitgesproken over de contacten met patiënten die zij heeft ervaren en het werken in het dorp.

Door deze uitbreiding is het weer mogelijk nieuwe patiënten aan te nemen en de wachttijden te verkorten. De patiënten die vanaf nu inschrijven zullen voornamelijk onder de huisartsgeneeskundige zorg van dokter van Keeken vallen.

We hopen u daarmee van dienst te zijn. Om onze service verder te verbeteren en de uitbreiding te kunnen realiseren is een verbouwing van het pand noodzakelijk. Uiteraard zullen we trachten de overlast van de verbouwing zoveel mogelijk te beperken.

namens de samenwerkende huisartsen aan de Scheepswerfstraat,
dokter E. van Keeken, dokter E. de Graaf en dokter A. Baas
Lees verder »

Coraline


Coraline,
Coraline is bevallen van haar tweede kindje Daan, en zit momenteel thuis van ...
Lees verder »