Spoedgevallen


Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen, belt u 0111-65 55 55 om ons in te lichten dan houden we alvast rekening met uw komst. voor spoedgevallen zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 uur.

Bij het bellen naar de praktijk wordt u direct verwezen naar de spoedlijn met "toets 1" . Als extra vangnet hebben wij ook een apart spoednummer 0111-652333. Wij vertrouwen erop dat u deze functie alleen gebruikt voor acute situatie's waarbij met spoed medische zorg vereist is.

Bij plotselinge onwelwording, ernstige verwondingen, verkeersongevallen e.d. dient u er rekening mee te houden dat de huisarts vaak eerder ter plekke kan zijn dan de ambulance en over dezelfde apparatuur beschikt. Het is raadzaam om in dergelijke gevallen eerst 112 te bellen en direct daarna uw huisarts, gewoon omdat "iedere seconde telt" en huisarts vaak eerder ter plaatse kan zijn omdat hij dichter in de buurt is.

Wij rekenen op het begrip van medepatienten in de wachtkamer, die door zo'n spoedgeval wel eens wat langer zullen moeten wachten. De assistente zal  de mensen in de wachtkamer daarover zo nauwkeurig mogelijk informeren.

 

Voor spoedgevallen na 18:00 uur of in het weekend voor zowel de huisarts als de apotheek verwijzen we u naar de huisartsenpost te Zierikzee, zie de home pagina